Lite bilder från juldagarna


2009

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja, var väldigt duktig i skolan ;)
2. Höll du några av dina nyårslöften? Hade inga nyårslöften, men i år ska mitt nyårslöfte vara att bli en bättre person, alltså att inte tänka på mitt bästa hela tiden, utan att tänka vad som är bäst för människor runt omkring mig också.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej, men min kompis ska bli mamma i januari tror jag det var!
4. Dog någon som stod dig nära? Nej
5. Vilka länder besökte du? Gud... Tyskland, Belgien, Bryssel, Frankrike, England, Danmark och well - Skottland!
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Jag skulle vilja ha ett bättre jobb med mycket mer pengar.
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? När jag tog examen!
8. Vad var din största framgång 2009? När jag tog examen ;)
9. Största misstaget? Att jag har gett vissa personer för många chanser, personer som verkligen inte förtjänar det.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Inte skadat mig, men sjuk har jag varit!
11. Bästa köpet? Julklapparna till Jimmy :) (En nokia 6700, mobilt internet, xbox web cam, kläder)
12. Vad spenderade du mest pengar på? Jimmys julklappar haha.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Dagen vi flyttade till Skottland kommer jag aldrig glömma!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?  Snowpatrol - Run eller alla Twilight låtar typ Bellas Lullaby ;)
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare
16. Vad önskar du att du gjort mer? Sparat lite mer pengar förmodligen. Hade behövt det nu.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Festat. Inte för att jag gjorde det så mkt, men mkt pengar går ju åt!
18. Hur tillbringar du julen? Tillbringade min jul med Jimmy och Mick!
19. Blev du kär i år? Nej, blev kär för 1 år och 7 månader sedan :)
20. Favoritprogram på TV? One Tree Hill, The Office, Extras
21. Bästa boken du läste i år? ALLA Twilight böcker!
22. Största musikaliska upptäckten? Ehm.. blev kanske aningen bättre på gitarr!
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Det enda jag kommer ihåg att jag fick var ett jätte fint hjärt halsband från mamma och pappa. Undrar vad jag får när jag fyller 22!
25. Något du önskade dig men inte fick? Pengar :p
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Jag fick först presenter av mamma, pappa och Jimmy på morgonen, sen var jag i skolan och mina vänner överraskade mig med jätte fina presenter och muffins. Sen åt jag på restaurang på kvällen! Jätte mysig födelsedag, helt perfekt.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Att jag hade haft ett deltidsjobb så jag hade kunnat spara mer.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Väldigt fashionable ;) Fast nu känns min stil mer avslappnad, fast ändå trendig såklart!
29. Vad fick dig att må bra? Jimmy får mig alltid att må bättre
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Robert Pattinson!
31. Vem saknade du? Ingen faktiskt! Då hade jag ju kontaktat den personen om jag saknade den :) 
32. De bästa nya människorna du träffade? Vissa tjejer från min förra klass :)



Getting better

Hej! Måste bara uppdatera lite kort och säga att jag fick min medicin igår, känner mig nästan helt frisk nu! Bara imon kvar på antibiotikan och sen ska jag nog vara helt kry. Måste bara säga att jag inte kom ihåg hur det var att kissa normalt, toaletten har vart min fiende i 2 veckor :p Vi har beställt pizza två dagar i rad också eftersom ingen av oss har kunnat stå upp. Men ställde mig på vågen idag och har inte gått upp nåt så är överlycklig över det.

Sen måste jag också berätta att på juldagen bestämde jag och Jimmy att vi ska sluta dricka! I alla fall i ett par månader framöver, tror vi båda kommer må mycket bättre av det. Bli mer hälsosamma. Sen bråkar vi alltid när vi dricker, men när vi inte dricker så bråkar vi aldrig. Så det känns som att alkohol väcker det värsta i oss, så varför dricka då? Det gör ju ingen av oss glad. Så ska se hur det går med det, men måste erkänna att jag inte ens vill dricka. :)

What else.. ska gå till affären snart och köpa lite mat, tänkte ha kyckling sallad idag och chili con carne imon. Fy fan vad äckligt det hade vart med pizza idag igen haha. Kan bara äta pizza högst en gång i månaden, för känner mig så äcklad varje gång jag ätit d. Så hälsosam mat, ingen alkohol och ett bra förhållande. Låter perfekt :D

En liten uppdatering

Jag och Jimmy sitter övertrötta i soffan och kollar på Skynews och skrattar. Kan man göra annat? :D Jag har ruskigt ont och han likaså, vi undrar hur ofta ett par kommer in till akuten med olika smärtor och BER om medicin! :D HJÄLP JAG HAR URINVÄGSINFEKTION och HJÄLP MITT KNÄ ÄR STOR SOM EN BALLONG! Nu kom han in skuttande i vardagsrummet, så nu ska vi dricka upp vårat kaffe och bege oss till sjukhuset. Åh vad jag längtar. Vill ha medicin, lite mat efteråt och sömn. Och när jag vaknar upp vill jag att allt ska kännas bättre. Och att jag förhoppningsvis fortfarande har ett jobb, men men, hatar det ändå.


Aj

Mår skit. Sitter vaken med en jävla urinvägsinfektion och nu är det fan inte roligt längre. Det svider som in i helvete och jag kan inte ens ligga ner för att det gör så förbannat ont, så jag håller mig vaken tills jag åker till akuten på nåt sjukhus, men det värsta av allt är att jag är rädd att dom på jobbet säger att det inte är nån idé att jag jobbar där mer eftersom jag redan har ringt två gånger och sagt att jag är sjuk, och detta på samma morgon, så skapar ju verkligen problem :s För två dar sen trodde jag att den var borta, men igår började symtomen igen och nu är det värre än värst. Så struntar faktiskt i jobbet, vill bara må bra igen. Ska ringa dom om tre timmar eller nåt och sen åka in till akuten. En sak som är så jäkla ironisk är att Jimmys knä är också värre än aldrig förr - har svullnat upp så det ser ut som en ballong och han kan inte ens vrida sig om i sängen. Så han borde också åka in till sjukhuset men han säger att han inte ens kommer klara av att gå nerför trappan. Haha, seriöst det kan verkligen bara bli bättre i den här familjen :D Det är helt otroligt! Jaja, vi hade iaf en bra och mysig jul, men antar att det aldrig kan vara helt perfekt...

Ska nog göra kaffe nu eller nåt. Önskar att jag kunde åka in till sjukhuset nu, men vill vänta tills det är lite ljusare ute och folk på gatorna. Hoppas ni som läser min blogg mår bra iaf :)

God Jul, Merry X-mas!

God Jul alla där hemma :) Saknar Sverige och mamma och pappa idag, men har ändå gjort det bästa av situationen, köpt massvis med svensk mat, presenter och julpynt så det känns ändå som att det kommer bli en bra jul. Några vänner kommer över om en stund, ska bara duscha och göra iordning mig innan jag börjar med maten. Till förrätt blir det senapssill, ägg, gravad lax, julskinka, hällekaka och senap och snapps :) Till varmrätt blir det köttbullar, potatis, gräddsås och lingonsylt och till efterrätt blir det en sån almond cake från Ikea som är så jäkla god :) Samt choklad, donuts, cookies och dill chips! Och Baileys och öl ;) Mums vilken underbar jul det ska bli!! Har tagit bort all skit mat som Janssons frestelse och allt äckligt, och bara sparat det goda. Julskinka är ju bäst. Men men, ska ta massvis med bilder och lägga upp senare när pojkarna spelar fifa (har tillåtit 2 omgångar). Så puss och God Jul till er alla!


Julshopping

Det är svin kallt i Edinburgh och risk för att halka (om man är en klump som jag), ser ut som en pingvin när jag går tror jag, jag är så jäkla rädd för att halka! Inte för att det kommer göra ont, utan för att folk kommer att skratta. Well well :p Så nu ska jag snart gå till stan och handla julklappar, igår stannade jag inne och grät eftersom jag har fått urinvägsinfektion som gjorde så in i helvete ont. Men dricker medicin och typ 3 liter vatten. Så idag har jag iaf energi och kan stå upp utan att det gör ont.

Snart är det jul :D Igår kväll blev jag och Jimmy så hungriga (mest för att jag inte hade ätit pga urinvägsinfektionen), så jag lagade köttbullar, potatis och brunsås som midnight snack :D Så nu måste vi åka tbx till Ikea och inskaffa mer mat, det gör vi imon, tror att jag kommer bli tillräckligt utmattad av att gå runt på stan idag. Men det blir nog kul :) Hoppas Jimmy blir glad för sina julklappar!

Nu måste jag kila puss puss

Wheres my money dude

Är så arg på Bank hotel, skulle fått typ 700 pund för alla pass jag har jobbat (eftersom jag nyss skaffade bankkort, så fick vänta på lön), men så fick jag istället 138. Vet inte om jag ska skratta eller gråta, om han assistant managern gjorde det med flit eller misstag. Så ska gå dit nu och fråga när fan jag får pengarna! Give me the money duuude..  Är förbannad när jag tänker efter, eftersom det är jul om några dagar och dom pengarna skulle verkligen uppskattas! Helvetes fan.

Nu ska jag som sagt gå till Bank hotel, och efter det ska jag till the Globe och kolla på Man utd vs Fullham. Ska satsa 1 pund på att det blir 3-1 tror jag. Sen ska vi träffa Justin och Ronnie, dom är sjuka i huvudet. Men roliga att umgås med ändå. Well well. Puss

Vår julgran!

I love it! :) Klicka på länken så får ni se ett sjukt dåligt klipp på vår julgran. Granen är såklart mkt finare IRL, men nu ser ni iaf på ett ungefär ;)

http://www.youtube.com/watch?v=SeNx9lXnzjY

Its snowing!

Idag är jag glad och förväntansfull inför mitt nya jobb! :) Ska verkligen stanna där länge, så att dom kan träna mig till assistant manager!

Jag har precis gjort iordning mig, har på mig en vit tunika, halsbandet jag fick av Jimmy, uppsatt hår och svarta byxor, och rätt diskret sminkning. Så kollar jag ut genom fönstret och det snöar! Vanligtvis hade jag hoppat av glädje, men nu känns det sådär, ser ut som riktig blöt snö också. Kommer la frysa ihjäl mig där inne i butiken, dom sa att det var kallt , men jag har inget annat fint att ta på mig som är varmare. Ska fixa det efter jobbet.

Berättade jag att jag tappade min mob i toaletten igår? VIDRIGT! Så nu är den sönder och funkar inte, så ska köpa en skit telefon för typ 20 pund efter jobbet, så jag alla fall kan ringa å skriva sms. Sen när jag fått in pengar på mitt brittiska konto ska jag skaffa telefon (touch screen) med abbonnemang! Det är fan på tiden nu, spenderar typ 60 pund i månaden på att fylla på min mob hela tiden. Varför göra det när man kan betala 10 pund i månaden och få 1000 gratis sms? 02 is tha shit.

Måste gå, Jimmy har gjort kaffe:) Mys

Goodbye, hello

WOW så mkt skit som har hänt idag! Vet inte ens vart jag ska börja... gick på en intervju för en liten kashmir butik på Royal Mile, fick jobbet, men dom ville att jag skulle börja min produkt träning imon eftersom dom verkligen ville anställa mig! Så då sa jag till dom att jag oroade mig för att Bank hotel skulle bli arga på mig eftersom jag gav en sån short notice. Då sa dom att jag skulle säga att dom har erbjudit mig ett fast jobb med betald ledighet med chans att gå upp i karriär stegen och bli assistant manager inom ett år. Jag kunde bara inte säga  nej till det, så berättade för Bank hotel idag när jag kom dit. Sjävklart blev dom inte glada, det kan jag väl förstå. Jag hade heller inte blivit glad om en av mina anställda berättade att dom måste sluta, och att dom inte ens kan jobba dagen efter. Men men.

Min "chef" (assistant manager) sa till mig när kl var 9 på kvällen (skulle slutat vid stängning) att jag inte var välkommen tillbaka när jag fick sparken från mitt nya jobb (varför jag nu i helvete skulle få sparken därifrån hahaha), och att jag inte ens fick gå in dit igen, inte ens för att säga hej till mina vänner. Så jag blev sjukt ledsen och besviken, och när jag träffade Jimmy och hans kompisar på en bar nära Bank hotel så började jag gråta, var helt sjukt ledsen. Men nu när jag tänker efter - varför ska jag gråta? Jag gjorde jätte bra ifrån mig, var aldrig sen, gjorde aldrig ett endaste misstag och var väldigt trevlig mot både personal och kunder. Jag gjorde mitt bästa! Och när han säger att jag aldrig är välkommen tillbaka tyder det på att han är väldigt arg eftersom han nu måste hitta nån annan som tar över mina skift (folk lämnar sina cvn varje dag så det är inte direkt svårt), eller att han bara hatar sitt jobb. Seriöst, han är 33 år, BARA assistant manager, vilket är ungefär som att vara receptionist, tjänar knappt nåt, och vill desperat göra nåt annat. Så han är bara tragisk och tar ut all sin skit på mig. PATHETIC FAT CREEP!

Anyway, ska jobba på mitt nya jobb som Retail Advisor imon, så måste gå å sussa nu :)

Ey ey

Whats up. Ska till jobbet om några timmar, men jag vägrar gå upp ur sängen, det är så varmt o gött. Jimmy är ute och köper julklappar och julgransljus. Vi köpte en ny julgran igår från Jenners som förövrigt är en rätt dyr kedja, men alla julgranar som var kvar kostade 25 pund, så vi köpte en JÄTTE  FIN, rätt stor julgran i plast, men den ser helt äkta ut. Den fäller till och med haha! Ska ta kort på den så fort alla ljus är i:) Vi klädde den igår, och jag har blivit typ perfektionist, för jag vill inte matcha rött och blått, utan det ska gå i en guld röd ton, med lite grönt och brons. Ni får se själva ;) Röda rosetter har vi med! :) ÅÅåh är så glad över min älskade julgran, det är den finaste granen jag har haft! Och den är VÅR! :D Känns verkligen som att julen börjar närma sig, även fast vi inte tänder adventsljus eller firar lucia. Julstämningen är på topp ändå :)

Funderar starkt på att åka till Glasgow nån gång nästa vecka, för att handla in lite kläder o presenter från Primark. Vettefan om jag kan hitta nån lucka för det dock. Har inte fått mitt schema för nästa vecka, det enda jag vet är att jag inte jobbar dag på måndag eftersom jag ska på manikyr. SUCK! SÅ mkt jag vill fixa innan jul! Vill åka till Ikea igen (eftersom Jimmy åt upp all choklad i smyg), MÅSTE gå till frissan, min utväxt är pinsam, måste fixa naglarna (har tappat alla utom en som vägrar att lossna - snyggt!) och måste köpa julklappar. Är ledig imon, men har inte så mkt pengar kvar, typ 70 pund tror jag, och får pengar på fredag, så jäkla typiskt. Well well. Det ordnar sig! Längtar nästan till julen och stressen är över, så man kan börja spara till annat.

Well well, måste la duscha nu antar jag. Puss puss

Going out in Edinburgh

Ska alldeles strax gå ut med Lauren, tog lite kort för att fördriva tiden.




BTW

Gick precis in på en av mina favoritbloggar; http://enkarlekssaga.blogg.se. Tjejen som skriver heter Angelica, är 20, blev gravid som 18 åring, och nu är hon 20, verkar som en jätte gullig person, och är gravid igen med deras andra barn, som hon beskriver, "deras planerade kärleksbarn". Det första jag känner är avundsjuka! Inte för att jag vill ha barn, NU NU NU, utan för att jag vill ha ett planerat kärleksbarn :p Jag och Jimmy pratar om barn och så ibland, men då är det alltid jag som frågar när han tror att vi kommer ha barn, och det är alltid han som säger, "inte nu i alla fall". Tror mest att jag vill höra att han vill ha barn med mig, och allt det där... Men nej. :) Han vill inte, så blir nog inga barn för oss på ett tag! Fast iofs, jobba på en bar och vara gravid är nog ingen höjdare.

Sista passet, sen ledig i 2 dagar!

Älskar rubriken, känner att min kropp behöver vila lite. Saken är ju att jag jobbar ju i snitt 40 timmar per vecka, alltså heltid, men jag jobbar dom timmarna rätt intensivt, kan vara ledig i 3 dagar, sen jobba 10 timmar om dagen i 4 dagar. Men veckan som kommer jobbar jag onsdag 5-stängning, (ledig imon och tisdag), sen ledig torsdag och jobbar 8-5 fredag, lördag o söndag. Så det är ändå bra, då jobbar jag ju normala arbetstider. :) På tisdag ska vi köpa julgran och lite julpynt! Sen ska jag ev gå ut med en arbetskompis till mig som heter Lauren, fast det är inte helt 100 än, får se om jag ens känner för att dricka.

När man jobbar på bar och ser fulla människor varje dag så inser man hur patetiskt det kan vara haha. Jag känner nog ingen som är som dom människorna jag sett, typ totalt pinsamma :D Är glad att jag inte är sån. När gitaristen uppträdde igår, så var det en tjej (bimbo) som var dyngrak, började dansa (ensam), ramlade på högtalaren, krossade sitt glas och gick upp igen som att hon inte brydde sig ett dugg haha. Sen gick hon fram till en av killarna hon kom dit med och försökte dansa intimt med honom, han ville inte, så hon började skrika på honom. Han sa "fuck off!" haha och då väckte han odjuret i henne, då ville hon bråka högljutt. Så glad ena sekunden och förbannad den andra. Jaja.

Mick kom hit idag igen, han och Jimmy har köpt 8 sausage rolls var (feta korv pajer), dom ska kolla på fotboll och ha en riktig kill kväll tydligen. Önskar att jag fick vara med, men nån i familjen måste ju jobba! *suck*


Jobb, jobb och åter jobb

Fy fan för denna dag. :( Igår frågade Chris om jag kunde jobba dubbel skift idag, så gick o la mig 3 igår natt, gick upp 7 imorse, jobbade från 8 till 12 (frukost passet) och gick hem. Åt, duschade och tog en tupplur. Nu ska jag gå iväg om 20 min och jobba i 9 timmar! Kul...  Plus att jag jobbar imon från 5 tilll stängning!

Nej nu måste jag gå. Mick kom hit, han och Jimmy ska kolla på fotboll. Puss


Blä

Fy faaaan vad skit jag mår! Var ute på pubcrawl igår och dansade till kl 2. Usch. Hade dock inte klagat och mått lika skit om jag inte hade behövt jobba idag. Men börjar om en timma! Damn it, vill ligga under täcket hela dan.

Har mensvärk som fan, mår illa och känner mig sjuk! Cant get any worse! Usch usch usch.

Jaja, ska inte klaga mer, måste klä på mig och sminka mig. Puss puss


Vill ha: 3 toppar från Gina Tricot




Outfit

Just det, detta hade jag på mig idag! :D

Ikea!

Var på Ikea idag och handlade julmat för 25 pund. Inte SÅ farligt, men ändå haha. Svenska grejer är ju riktigt dyrt, 30 spänn för ett paket knäckebröd haha.

Vi på våran fina balkong


Äntligen hemma!

Puh.. härligt att vara hemma! Jobbade från 5 till stängning idag, 8.5 timmar, not bad! Är ledig imon, men jobbar fredag,lördag och söndag samma tid, 5 till stängning. Dom ska tydligen anställa en ny, en kille helst. Ska bli kul att inte vara the new one, och faktskt lära upp någon annan :)

Imon ska jag till Ikea och köpa jul mat och annat smått och gott. Förmodligen en ny lampa , dom i lägenheten är så extremt fula!! Och Mick är elektriker, så han gör det gratis :) Så Ikea imon och eventuellt några öl eftersom gitaristen som spelar på våran bar varje onsdag frågade om jag ville komma och lyssna på honom imorgon också! I dont know, kanske.

Nu ska jag titta på ett avsnitt av one tree hill och sen sussa. Puss

Football day

Hey everyone!

Just nu kollar jag på Man utd vs Wolf och det står 1-1. Jimmy och Mick sitter båda bredvid mig och biter nervöst på naglarna medan dom stirrar på tv rutan utan att säga ett ord. Förrutom om det händer nåt, att nån är nära på att lägga mål, då skriker Jimmy för fullt. Typiskt killar. Tänk att jag umgås med dom här idioterna jävligt ofta, och man blir ju som man umgås... så jag är en pojk flicka numera? Nooo... haha. Ska ju bleka tänderna nästa vecka, har akryl naglar, älskar shopping och mode över allt annat och är jäkligt utseendefixerad. Inte är jag en pojk flicka inte! Men jag gillar att kolla på fotboll, stämningen är alltid på topp!

Ska fortsätta dricka mitt rosé vin nu och glo på fotboll, men vi höres imon. Jobbar 5 till stängning oh noo.

Hellooo

Sitter med Hanna Montana på tv i bakgrunden haha, det programmet är faktiskt roligt! Miley är skit söt.

Idag har jag fått en del gjort, öppnat bankkonto med HSBC, vart å lämnat uppgifterna hos jobbet, vart på rehab med Jimmy (om hans knä) och åkt hem, lagat lunch och sen tog jag en lång, skön tupplur. Är fortfarande inte helt frisk, så kändes härligt att bara sitta hemma och ta det lugnt idag. Så nu sitter jag och dricker en kopp te, tittar på tv och kollar runt på internet. Jimmy sover, han har blivit sjuk, så nu mår han likadant som jag gjorde för två dagar sen. Usch.

Har inte bloggat så mycket om betydelsefulla saker egentligen. Innan jag tog bort min förra blogg, och innan jag flyttade till Edinburgh så bloggade jag om så himla mycket tankar och känslor runt saker och ting. Det som har vart över förväntningarna med flytten hit är - allt går så mycket bättre än jag trodde det skulle göra. Med allt menar jag jobb, lägenhet och bank ;) Det är ju en bra start i alla fall. Sen kommer jag ju såklart hitta ett bättre jobb efter ett tag, men det känns bra att veta att jag får betalt varje fredag! Det sämsta är att jag knappt känner någon här. Innan hade jag så många kompisar här i Edinburgh, men nu känns det mer som att jag hänger med Jimmy överallt och hans kompisar blir mina kompisar. Jag visste ju detta innan jag kom hit, men trodde ändå jag kunde umgås med dom kompisarna jag brukade hänga med hela tiden, dom som fortfarande är kvar. Men det visade sig att dom personerna har förändrats totalt. Eller är det jag som har förändrats och förstår vilka idioter dom egentligen är? Jag vet inte. Skulle hellre umgås med människor som röker på.

Imon skulle jag egentligen gått upp tidigt och åkt till Ikea med min kompis Naomi (som också är från Sverige!), men hon kunde inte, så vi åker dit på torsdag istället :) Passar lika bra för mig! Vi ska köpa massa julmat, eller aa, svensk mat ;) Hoppas att dom har äkta julskinka där! Just det, sen ska jag göra en pepparkaksdeg imon.

What else.. har börjat på dieten igen, detta är tredje dagen. När jag vägde mig för 3 dagar sen visade vågen 61 kg, så mår skit över det. Jag VET, det är inte mycket , men känns inte kul att ha kämpat så hårt och gått ner 8-9 kg och sen gå upp 2.. yeah yeah. Nästa vecka är jag nog tbx på 59 ;)

Ska köra en teeth whitening, har möte på onsdag!


Puss puss

I want it



Både klänningen och scarfen är från chicy.se


Asos


Saturday

Heej och godmorgon. Hur är det? Igår skrev jag ju att jag mådde skit och tyckte synd om mig själv för att jag var tvungen att jobba. Lyssna på det här då haha - dom ringde in mig och frågade om jag kunde börja en timma tidigare istället. Sen jobbade jag från 6 till 2, alltså 8 jävla timmar med halsont, hosta, ont i revbenen, ryggen, huvudvärk och röd näsa. Såg förjävlig ut, men vad ska man göra liksom! Dani och Lauren som jag jobbar med var också sjuka. Jag sa till Chris, min chef, att om jag inte mår bättre imon, om jag kan ringa in och sjukskriva mig på söndag. Han sa att jag kunde det isf, fast det skulle säkert innebära problem eftersom alla där är sjuka. Men eftersom jag mår bättre idag så går jag till jobbet imon.

Jag ska ju jobba några dagar över jul (inte den 24, men d var inga problem för dom eftersom dom firar jul den 25e), och då får jag dubbelt betalt! Hade ingen aning om det, men det blir ju underbart. Sen är jag förmodligen ledig den 29 dec - 1 jan.







Titta på vårat nya Ipod högtalare system lol. Man kopplar in Ipoden, sen kan man lyssna på musik hur högt man vill!















Nu ska jag duscha, göra iordning mig och ta en kopp kaffe och njuta av ledigheten! Sen kanske vi ska gå på prommenad runt Edinburgh. Mysigt. :) Puss på er.


Heej! Uppdatering från Skottland!

Hey guys!

Det var ett tag sen jag bloggade. Nu har jag bott i Edinburgh i en månad, har lägenhet, jobb och internet! Things are looking up. :) Just nu jobbar jag på the Bank hotel bar, där jag jobbar långa jobbiga pass, fast ändå inte så många dagar i veckan. Ska jobba ikväll och jag har blivit super förkyld, så det ska inte bli så kul. Tycker rätt synd om mig själv faktiskt.

Ska blogga lite mer sen. Sorry att jag inte har bloggat, tog bort den andra bloggen utan förvarning. Men nu lovar jag att uppdatera här ofta för er hemma i Sverige :)

Kiss kiss





Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0