Ey ey

Whats up. Ska till jobbet om några timmar, men jag vägrar gå upp ur sängen, det är så varmt o gött. Jimmy är ute och köper julklappar och julgransljus. Vi köpte en ny julgran igår från Jenners som förövrigt är en rätt dyr kedja, men alla julgranar som var kvar kostade 25 pund, så vi köpte en JÄTTE  FIN, rätt stor julgran i plast, men den ser helt äkta ut. Den fäller till och med haha! Ska ta kort på den så fort alla ljus är i:) Vi klädde den igår, och jag har blivit typ perfektionist, för jag vill inte matcha rött och blått, utan det ska gå i en guld röd ton, med lite grönt och brons. Ni får se själva ;) Röda rosetter har vi med! :) ÅÅåh är så glad över min älskade julgran, det är den finaste granen jag har haft! Och den är VÅR! :D Känns verkligen som att julen börjar närma sig, även fast vi inte tänder adventsljus eller firar lucia. Julstämningen är på topp ändå :)

Funderar starkt på att åka till Glasgow nån gång nästa vecka, för att handla in lite kläder o presenter från Primark. Vettefan om jag kan hitta nån lucka för det dock. Har inte fått mitt schema för nästa vecka, det enda jag vet är att jag inte jobbar dag på måndag eftersom jag ska på manikyr. SUCK! SÅ mkt jag vill fixa innan jul! Vill åka till Ikea igen (eftersom Jimmy åt upp all choklad i smyg), MÅSTE gå till frissan, min utväxt är pinsam, måste fixa naglarna (har tappat alla utom en som vägrar att lossna - snyggt!) och måste köpa julklappar. Är ledig imon, men har inte så mkt pengar kvar, typ 70 pund tror jag, och får pengar på fredag, så jäkla typiskt. Well well. Det ordnar sig! Längtar nästan till julen och stressen är över, så man kan börja spara till annat.

Well well, måste la duscha nu antar jag. Puss puss

Kommentarer
Postat av: anmgelica, 20 år och snart 2 barnsmamma =)

haha, jag känner liknande som du kände då:) läraren är dock bra men jag förstår henne inte direkt. läser ju på distans och det blir aldrig samma när man inte har ett ansikte framför sig liksom:) men det ska nog gå bra, har läst igenom lite mer och samlar på mig så mkt fakta som möjligt os ås så får jag varva det med egna åsikter också:)

2009-12-16 @ 16:59:03
URL: http://enkärlekssaga.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0