Photofunia!

Haha har hittat min nya favoritsida, photofunia.com. :D

Haha jag och Edward





Haha Jimmy och Bella :D

Lite bilder från igår. Visst ser jag gammal ut? 22 fucking år!!


Mano mano

Damn. Har kommit in i ännu än period då jag mat-strejkar. Ibland funderar jag på om jag blivit mano-depressiv, eftersom jag kan vara skit glad och uppåt ena sekunden och as ledsen den andra. Och så fort jag kommer in i deppigheten så känner jag typ "vad är det för mening med att äta?". Jag VET det är inte kul, det är jätte olikt mig själv, så jag försöker jobba på det. Just nu är jag trött på det faktiskt. Igår åt jag makaroner och köttbullar klockan 11 på morgonen och that was it. Imorse åt jag flingor och två mackor, så det är ju bra iaf. Ska försöka äta nåt om en stund, har bara inte orkat gå ifrån datorn på hela dagen. Sitter och funderar på allt och inget ungefär... är så jäkla trött på att inte ha nåt jobb. Men har sökt massa idag, och har som sagt intervju (om dom nu kunde ringa!).

Igår spelade jag och Jimmy bingo vid Fountains Park och vem träffar vi om inte hans VIDRIGT FULA ex. Hon ser ut som en häxa, och hennes syster ser ut som en förvuxen dvärg. Jag tänkte "what are the odds?" seriöst. Första gången jag och Jimmy gör nåt "par-aktigt" tillsammans på jätte länge, så kommer häxan och förstör. Jag drack 3 öl på typ 1 timma, för vet ni var dom satte sig? Bredvid oss?! Ok.. normala människor. Och sen när vi skulle gå därifrån så möter vi henne i entrén och så säger hon till Jimmy "Aren't you gonna dance?" och ler och går förbi. Jag ba "öööh?" Hon menade att musiken var bra eller nåt, I dont know, men skumt och pinsamt var det.

Idag är det Australia day så jag antar att jag får duscha och gå och möta Jimmy och en gemensam kompis Chris. Hoppas Nino är där också, hon är ball!

See ya

Morn!

Sitter och filosoferar lite. Är rätt trött faktiskt. Jimmy hade tydligen fått en brilliant idé imorse, att han skulle gå upp extra tidigt så att han kunde spela football manager tills jag vaknade (eftersom min laptop är as dålig och stänger av sig var 15 min, så använder jag alltid hans). Men hans plan fungerade inte så bra, utan jag vaknade när han gick upp och ba "where do you think you're going??" haha. Sen gick jag också upp. För en timma sen, halv fucking 8.

Idag ska vi gå ut och kolla jobb tror jag. Väntar fortfarande på ett samtal, dom sa att om dom inte har kontaktat mig inom en vecka ska jag ringa dom, så idag är sista dagen. Så laddar telefonen idag och ringer upp! Men tänkte fortarande kolla jobb, vägrar jobba på bar igen. Vill ha ett permanent jobb där man skriver på ett kontrakt, får holidays och betalade sjukdagar. Inte ett jobb där jag MÅSTE komma till jobbet med influensa som jag gjorde på bank hotel (för att annars skulle jag skapa "problem" som assistant managern beskrev), och inte ens är garanterad pengarna jag har slitit för. Inte ens huvudkontoret har svarat på alla mina email. Tydligen för att dom är skyldiga massa pengar och ligger minus, enligt källor.

En dag jag längtar efter är onsdag, då ska vi ÄNTLIGEN gå på scan för Jimmys knä! Då kan dom se hur stor skadan är och sätta tid för operation så han kan jobba och spela fotboll igen. Yey.

Tänkte laga flygande Jacob idag. Men jag har alltid ätit flygande Jacob med banan och jordnötter vid sidan om, men alla recept jag hittar ska man lägga det I grytan direkt. Och chilisås? Hmm.. vettefan alltså. Kanske gör en sallad istället.

Alright, vi hörs senare. Puss

Den enda bilden

Det här är den enda bilden vi tog på min födelsedag. Misslyckat!!

Loves it

Pardon för det tidigare inlägget, tror jag bara behövde lite frisk luft :D Ok, jag vill förlova mig men come on, no need to get desperate :p

Jag är faktiskt glad att det är min födelsedag. Var hos min nya doktor kl 9 för att vi ska "lära känna" varandra, och hon var den bästa doktorn någonsin! Hon heter Dr Grant och är superrolig och trevlig. Hon tyckte att jag var smal och hälsosam, och att det var bra att jag inte drack, det "hyllade" hon mig för. Hon tyckte att jag skulle sluta röka, och använde "ekonomin" som ett argument, vilket var roligt för att va läkare ;) Sen gick vi till Boots och jag köpte lite b-day gifts (av Jimmy har jag ju fått massa kläder och slingor, och pengar av mamma å pappa), köpte lite smink o kroppsprodukter, så snart ska jag duscha med persiko-shampoo och kokos balsam. Knasig blandning, men det luktade ju sååå gott. Sen ska jag avsluta med en touch av body spray som luktar exotiskt. Om ni inte visste detta om mig, så är jag helt besatt av att lukta gott. Älskar söta dofter.

Ska nog ha min rosa, svart-glittriga klänning på mig idag och våga håret. En lite bohem-romantisk look tänkte jag!
LOVAR att ta kort, min kamera har vart knasig men nu funkar den tydligen. Puss see ya

It's my effin birthday

Kan ni fatta att jag kan somna kl 5 på eftermiddagen och vakna kl 5 på natten och GÅ UPP? Its not normal! Det är min födelsedag idag :((( Im old. Im gonna die.

Jag ville bara skriva av mig pyttelite, även om jag har sagt att jag inte ska skriva förrän jag vet om jag har ett jobb. Och förhoppningsvis får jag nåt besked snart. Idag eller måndag. We'll see.

Men måste bara säga att jag blir förbannad på människor som går för snabbt fram. Kan vissa människor fatta att det inte är ett lätt beslut, att man förändrar livet i vissa handlingar. Tycker ni det är ok att förlova sig efter 1 år tillsammans? Ok, när jag och Jimmy vart tillsammans i ett år så ville jag ju såklart förlova mig, men jag vet att det är en sak att vilja, och en annan sak att faktiskt göra det. ETT ÅR! Att förlova sig är inte ett beslut man fattar bara sådär, det är ett löfte om äktenskap och ett liv tillsammans. Eller? Är det bara en romantisk handling? Har läst bloggar med patetiska människor som skaffar barn efter 3 månader tillsammans, förlovar sig en månad senare och leker "happy family" när dom är 20 år. Ps. Detta var planerat, allting. Tycker det är tragiskt, för det skriker ju bara BAD CHILDHOOD över det hela. Såg precis att en kille jag gillade för längesen hade förlovat sig efter typ 11 månader tillsammans med tjejen. Är det äkta kärlek, är det därför dom inte vill vänta? Är dom så himla förälskade och uppe bland rosa moln så att dom bara inte kunde vänta? Det låter som att jag är svartsjuk... det kanske jag är. Jag och Jimmy har vart tillsammans i 1 år och 8 månader nu. Jag tycker fan det är dags för mig med. Jag menar, jag har umgåtts med Jimmy praktiskt taget varje sekund sen vi träffades. Vi känner varandra sååå jäkla väl, då menar jag in i själen. Men pga vissa saker så måste vi vänta med allt..

MEN även om jag är svartsjuk så tycker jag fortfarande att det är patetiskt att förlova sig och skaffa barn så tidigt. Man känner inte varandra helt. Det är inte mänskligt att gå så snabbt in. Det leder bara till ångest. För dom flesta.

Ok, jag är bara 22 år, men jag har alltid velat ha allt det där tidigt. Och jag hoppas att när jag och Jimmy vart tillsammans i 2 år, att vi kan förlova oss då. Jag menar - vill inte ni där hemma som läser min blogg bli bjudna på bröllop i Edinburgh? Jag vet att Annie skulle vilja ta en tripp hit i alla fall ;)

Så jag hoppas att nu när det är min födelsedag, att jag kan ha en as bra dag... vet att jag inte kommer förlova mig idag haha, men bara nåt prat om framtiden skulle göra mig glad ;) Gud vad personlig jag blev helt plötsligt. Men vet att folk som läser bloggar gillar det, jag ÄLSKAR att läsa personliga och privata bloggar. Thats the best!

Okej, ska sluta nu. Får la ta en dusch. Puss puss!


Pirrigt

Funderar helt seriöst på att byta till metrobloggen! Saknar det som f*n! Älskade att blogga där. :/ Får se, har kvar denna tills vidare tills jag har något vettigt att skriva om igen :)

Om en timma och 20 min har jag min teleintervju som kommer ta 30-40 min (shit!), håller på att få magkatarr av nervositet. Jag ogillar sånna kluriga frågor när man inte riktigt vet vilket svar dom letar efter, t.ex "När var senaste gången du tog initiativ och vad var resultatet?". Alltså jag kommer få panik och lägga på luren :p Jag har sovit jätte dåligt inatt pga interjvun, så känner mig inte helt på topp som jag borde. Men är glad när intervjun är över så jag får reda på om jag kommer till slutintervjun eller inte, för då kan jag ju antingen söka andra jobb eller bara se fram emot en face-to-face intervju (vilket jag FÖREDRAR).

Sen idag har vi lite roliga planer, vi ska storhandla (jag älskar att handla mat!), äta tacos (min favoriträtt muuums) och sen ska vi spela bingo HAHAHA. Jimmy frågade mig igår kväll om jag ville gå och spela bingo, jag blev helt ställd först och det enda jag sa var "Kommer det inte bara vara gamla människor där?" Och han ba "Jo... men det är kul!" :D Ibland blir jag förvånad över sånna "sidor" hos min pojkvän, hade ingen aning om att han gillade att spela bingo. Men tydligen är det jätte många människor där och man sitter framför en dataskärm och så säger mannen ett nr, så trycker man på det på dataskärmen. Jimmy vann tydligen 1000 pund en gång, kanske värt att bli stammis där? ;)

Köpte jätte fina grejer från H&M och Urban Outfitters igår. Jag är helt kär i Urban Outfitters btw! Snacka om att fynda på rean! En svart oversize kavaj med nitar på axlarna för 19 pund! Den kostade 80 pund först :s Sen en jätte gullig klänning, fast den var inte på rea. Och en väska och en mössa från H&M. Sen valde jag att spara resten av pengarna, måste ju hålla i pengarna man har nu alltså.

Lägger in lite kort sen, känns tråkigt med bara massa text, inte sant?

Oooooh nu är det snart dags. Wish me luck! Puss

Better

Har inte bloggat på as länge, sorry guys, eller a, vänner o familj i Sverige :) Har varit as deppig över min infektion, bieffekter av antibiotikan osv. Men börjar må bättre tack och lov. Har bestämt för att jag ska tänka positivt, muntra upp mig och ta vara på varje dag! Eftersom jag inte fick ha kvar mitt förra jobb pga min konstanta infektion så har jag känt hemlängtan, ångest (för pengar) och känt mig väldigt låg. Jag ville inte ens fira min födelsedag (22 jan), vägrade prata med Jimmy om vad jag önskade mig eller vad jag ville göra. Vet ni vad jag sa till han? Att jag inte ville fira min födelsedag för jag förtjänar den inte! Haha, ni förstår hur dåligt jag mådde.

Men nu har jag intervju imon för banken HSBC inom konsument och finans service, men jag är rätt säker på att jag inte kommer få jobbet, är såpass realistisk, i mean come on! Men för säkerhetsskull kommer jag vänta med att söka andra jobb tills jag fått ett svar från dom. Skulle verkligen göra mig stolt att jobba för dom, men jag förväntar mig inget. Bäst att tänka så känner jag.

Är SÅ glad idag! Jag gick med på en tidig födelsedagspresent av Jimmy (eller a, väldigt tidig haha), jag o han ska gå på Princes street idag och jag får shoppa loss för en generös summa;) Hurra! Äntligen får jag känna mig kvinnlig igen och inte som en zombie i pyjamas.

Ni får ha en bra dag så hörs vi! Puss puss

Mysfaktor

Åh gud vad uppfriskande, bokstavligt talat! Vi tog en prommenad i snöstormen, först klagade jag extremt mycket på hur ont mina öron gjorde, men vi hade det så mysigt när vi satte oss på ett café på royal mile och riktigt myste. Satt där i kanske tjugo minuter innan jag ville gå hem. Sen på vägen hem köpte vi lite chips och läsk! Verkligen mysfaktor, för första gången på länge kändes det skönt att vara hemma. Jätte härligt verkligen! Tror faktiskt att jag har blivit mer positiv till allt nu. Nu är det ju bara imon kvar på antibiotika kuren och sen är jag frisk! Intervju för banken nästa vecka. Måste bara skryta om en sak :) Om jag nu skulle få jobbet skulle jag tjäna 17000 efter skatt! Och sen om jag säljer försäkringar till kunder så får jag ju en viss procent av det också, men garanterat 17000 svenska kronor. Jag hoppas som fan på detta. Det första jag ska göra när jag får lön är en feting shopping!!

Hoppas ni har det bra i snövädret. Ni som tycker det är jobbigt när det snöar - tänk hur mysigt det är att sitta inne med myskläder, filt och en kopp te och se hur snön faller ner utanför. Känner mig varm inombords!

From the inside out

YES! Fick intevjuv för HSBC :) Nästa onsdag kl 10, håll tummarna för mig då. Jag vill bli bank kvinna :p

Nu ska jag och Jimmy gå på en prommenad första gången på 2 veckor ungefär. Det ska bli helt otroligt underbart! :D

Less

Suck och åter suck. Är så less. Tror att njurinflammationen håller på att gå över, så det är jag glad för. Tyvärr (och självklart) har jag drabbats av en hel del biverkningar. Illamående, dåsighet, klåda och utebliven mens. Och nej, jag är inte gravid det är dom förbannade tabletterna. Kunde inte sova inatt eftersom jag aldrig är trött (hallå, jag ligger i soffan hela dan) och sov i 5 timmar eftersom jag vägrar gå upp kl 3 på eftermiddagen.

Nåt är positivt iaf, har sökt jobb på en bank här i Edinburgh och har kommit nästa steg i processen! :) Så ska ha mobilen nära till hands om dom ringer för intervju inom dom närmsta dagarna. Saken är att skulle jag få jobbet är det hur grymt som helst. Vem vill inte ha på sitt cv att man har arbetat med försäkrningar för HSBC? Och lönen är ju grym den med! Ett jobb jag skulle trivas med i flera år skulle jag tro. Men men. Tror inte jag får det. Säger inte bara det för att låta negativ, utan för att vara realistisk. Många, många personer har sökt detta jobbet, folk med mer erfarenhet och folk som faktiskt är ifrån UK. Men jag kan alltid hoppas.


Intervjuv med mig själv! ;)

Berätta tre saker som människor skulle bli förvånade över att veta om dig?
Har aldrig haft en pojkvän innan Jimmy (pga att jag alltid blivit dumpad haha), kan alla låtar utantill från Kristina Från Duvemåla, och att jag skulle vilja ha barn!

Vilken egenskap vill du helst se hos andra?
Pålitliga

Hade du något smeknamn när du gick i skolan?
Nej inte direkt.

Hur var du som barn?
Snäll, kreativ, fast väldigt bortskämd!

Vad tycker du om fildelning?
Love it.

Varför bloggar du?
Så att ni i Sverige kan följa mitt liv i Edinburgh.

Betyder kärlek mer för dig än vänskap?
För mig går kärlek och vänskap hand i hand.

Vad kan man leva utan?
Falskhet

Vilket är viktigast hos din partner?
Att veta att han älskar mig även i dåliga dagar och när jag förtjänar det minst.

Har du funnit Harmoni i ditt liv?
Ja och nej. Harmoni på så vis att jag vet att allt löser sig, och nej eftersom det inte har löst sig än.

Hur ofta lagar du mat hemma?
Jag älskar att laga mat till mig och Jimmy, så så ofta som möjligt!

Vad skulle du göra med ett friår?
Friår från vad? :D Vill jag göra nåt, så gör jag det bara. Så borde alla tänka.

Vilket lands matkultur tycker du bäst om?
Italien

Hur svarar du i telefonen?
"Hellooo!"

Är du pinsam på fyllan?
Nej

Vilken var din första konsert?
Robbie Williams med mamma :)

Hur ser folk dig?
Förhoppningsvis en snäll person som är rolig att umgås med :)

Människa som gör dig enbart ledsen?
Kommer att tänka på en person, men det skriver jag inte här. Ingen i Sverige dock :)

Människa som gör dig enbart glad?
Mamma

Värsta känslan?
Misslyckande

Favorit tv-program?
One Tree Hill, 16 and pregnant, The Hills, The Office, Extras

Hur ser en perfekt ledig dag ut för dig?
Om jag inte är sjuk så går jag gärna på en prommenad, kollar i affärer och köper en starbucks kaffe :)

När grät du senast?
Igår. Av smärta :D

Är du vidskeplig?
Nej

Vad skulle du vilja ändra i ditt liv om du fick ändra på vad du ville?
Att jag fick jobb på en bank, flyttade till en större och ljusare lägenhet och skaffa barn! :D

Skulle du vilja vara med i kungafamiljen?
Nej verkligen inte.

Vad har du alltid velat göra men aldrig vågat?
Flyga till ett land långt borta. Är rädd för att flyga.

Vart går din drömresa?
Till Australien och hälsar på Jimmys familj.

Vem är ditt drömragg?
Robert Pattinson, who else is there? :D

När blir man vuxen?
Vuxen är inte något man blir av att flytta hemifrån, skaffar jobb eller börjar dricka vin :p Vuxen blir man när man mognar i sin personlighet, tar ansvar för sig själv och behandlar människor med respekt.

Vill du säga förlåt till någon?
Nej

Vem är din hjälte?
Angelina Jolie är den enda offentliga personen jag ser upp till.

Vad tror du på?
Att man ska följa sitt hjärta, inte sin hjärna, och leva det livet som känns bäst för en själv. Inte lyssna på andra, inte tänka på krav runt omkring en, utan att leva det liv som känns rätt för en själv, så man inte tittar tillbaka på sitt liv när man är gammal och tänker tillbaka med ånger och saker man borde ha gjort.

Vilken dokusåpa skulle du helst vilja vara med i?
Ingen.

Vad skulle du helst vara - snygg eller lycklig?
Lycklig.

Vad är lycka?
Att känna sig fullbordad och inte ha någon oro i sitt liv.

Vilka personer beundrar du?
Vet inte. Beundrar är så konstigt ord.

Vem var din första kärlek?
Marcus haha. Var 14 och fjortis.

Vem har makten i ditt liv?
Jag

Har du någon dold talang?
Är överböjlig, både armar och ben :p Kan spotta från under tungan, kan sjunga, spela piano och gitarr. Och målar ganska fint med oljefärger :)

Har du mobbat någon?
Ja, när jag gick i grundskolan. Tänker fortfarande på det, så mobba aldrig nån!

Vilket djur skulle du vilja vara?
En örn

Har du någon fobi?
Flyga, klaustrofobi (främst hissar), att någon ska bryta sig in, kontrollbehov samt spindlar!

Vad är det pinsammaste du gjort ?
Har gjort mycket pinsamt men roligt :D

Har du snattat någon gång?
Nej

:(

Fy fan va less jag är! Sitter här hemma med njur infektion, en pojkvän på kryckor, ingen mat i kylen vilket betyder att jag måste gå ut och fixa det. Jag vill inte :( Soffan har blivit min bästa vän sen jag fick den här infektionen. Soffan, mat, vatten, tabletter och Jimmy :) Men nu börjar mina paracetamol att ta slut, vilket betyder att smärtan till höger om naveln kommer komma tillbaka. Är frestad att ta en av Jimmys morfin tabletter, men vågar inte mixa.. e nog bäst så :)

Yes det är faktiskt det enda som är nytt i mitt liv. Spännande. En sak som faktiskt var spännande var att jag kollade på New Moon och Avatar igår online, med bra kvalite! Skriv mig en kommentar för länken :)

Så är det, måste nog gå ut å fixa lite mat nu. Ha d.

Happy new year!

Nu har klockan slått 12 i Sverige, men här i Edinburgh väntar vi fortfarande ;) Om 40 min är kl 12 och eftersom vi bor precis vid Edinburgh Castle kommer det bli en jäkla massa fyrverkeriet från just slottet (en tradition här i Skottland). Längtar INTE efter att gå och lägga mig, främst för att jag har sovit för mycket idag och second för att det kommer vara så himla mkt folk nedanför våran gata. Antar att alla här kommer vara super fulla... :) But not me, and not Jimmy! Som sagt så har vi ju startat vårat nya "vita" liv utan alkohol. Vi har sagt att vi vill fortsätta dricka på högtider, t.ex födelsedagar, jul, röda dagar osv. Dricka för att fira något roligt med andra helt enkelt, och koppla alkohol till något kul istället för varje helg. Låter jag tråkig? Sanningen är att jag är en så himla mycket roligare och uttåtrktad person när jag är nykter, när jag har druckit en massa alkohol blir jag mest tyst. Så not so party party ;)

Sen har jag ju inte berättat den tragiska följden av urinvägsinfektionen lol. Åkte akut in till sjukhuset igår (min antibiotika-kur tog slut i förrgår), eftersom jag har haft intervaller av smärtor till höger om naveln, som bara blivit värre och värre. Var rädd att det var blindtarmen eftersom jag hade alla symtom utom ett - det gjorde inte ont när jag låg ner och tog knät mot magen. Så jag antog att det var njuren. Och det var sant. Infektion i njuren hade jag! Men jag var ändå glad att det inte var typ inflammation i äggstockarna. Hade vart just my luck. Men men. Fick en ny antibiotika kur (extra stark fy fan va illa jag mår av den!) som jag ska ta i 7 dagar!! BLÄ. 7 dagar till i soffan :( Vill ut och prommenera och köpa starbucks kaffe. Sen ännu mer tragiskt - när min antibiotika kur är slut så måste jag skaffa en läkare och scanna mina njurar för att se om det är något fel. Jahapp. Här kommer man till Edinburgh och lever livet! NOT! :D

Jaja, the bitter truth. Man kan ju bara göra det bästa av situationen ;) Nej nu ska jag muntra upp mig, för om 30 min startar fyrverkerierna! GOTT NYTT ÅR SVERIGE!

RSS 2.0